Vánoční přáníčka

13.12.2013 14:05

Už je to opravdu jen tak tak, ale kdyby se mezi vámi přece jen našla nějaká šikulka, která chce na poslední chvíli zazářit mezi svými blízkými nějakým originálním vánočním přáníčkem, posílám pár inspirací, které se mi líbily na internetu. Všechny jsou z pinterestu a jejich vytvoření by nemuselo trvat až tak dlouho. 

Co třeba vymyslet pár úderných vánočních hesel a různou velikostí a ve vánočních barvách jimi zaplnit celé přáníčko...

 

Nebo jen vystřihnout šablonu rukavic, položit ji na přehnutou čtvrtku (budoucí přáníčko) a nechat řádit dětičky. Sfouknete tak dvě mouchy jednou ranou - od dětí bude na chviličku pokoj a vy budete mít co darovat třeba kolegyni v práci. 

S dětmi se můžete pustit i do knoflíkového přání. Stačí jen mix zelených knoflíků, mašlička a lepící pistole - a šikovné ručičky.

Další přáníčka nejsou z těch úplně jednoduchých na výrobu, ale třeba zrovna ten sněhulák by se dal sfouknout taky docela rychle. Mým favoritem je ale silueta auta se stromečkem na střeše. Stáhnout se mi jí nikde nepodařilo, ale je bezva.

No a poslední přáníčko je pro švadlenky - vytáhnout stroj, navléci zelenou nit a prošít přáníčko cik-cak ve tvaru stromečku - na špičku nalepit červenou filcovou hvězdičku a je hotovo. 

Přeju krásné tvoření, spokojené tvůrce a potěšené (nebo aspoň překvapené) obdarované

Vaše Zoe